Κεντρική Basket League Σιγκούνας: “Εύχομαι ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά, να γεμίσουν τα γήπεδα..”

Σιγκούνας: “Εύχομαι ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά, να γεμίσουν τα γήπεδα..”

sigkounas rethumno

Στο προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Αλέξανδρος Σιγκούνας ευχήθηκε ο κόσμος και τα παιδιά να γεμίσουν τα γήπεδα, τόνισε πως στο Ρέθυμνο είναι όλοι μία οικογένεια και πως στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα Play Off. Ο 30χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε επίσης στον αποκλεισμό από την Κύμη στο Κύπελλο και στην δύσκολη πρεμιέρα που έχουν με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαστε οικογένεια

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου Blog, καθώς μέσω της δυνατότητας που μας δίνει ο ΕΣΑΚΕ, θα μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τα νέα μου αλλά και της ομάδας μου Ρέθυμνο Cretan Kings, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες της Betshop Basket League, ενώ θεωρώ πως φέτος θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Επιτρέψτε μου να κάνω και μια προσωπική ευχή. “Εύχομαι ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά, να γεμίσουν τα γήπεδα…”

Ενάμισι μήνα πριν λοιπόν, πάτησα το πόδι μου στην πόλη του Ρεθύμνου, ώστε να λάβω μέρος στην προετοιμασία της ομάδας…Τότε κατάλαβα γιατί όλοι μου έλεγαν, πως είναι τόσο όμορφα!

Τα λόγια είναι περιττά για την ομορφιά της πόλης, αλλά και για την φιλοξενία.
Αυτά όμως έπρεπε να τα βγάλω γρήγορα απ’ το μυαλό μου γιατί ακολουθούσε το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας!

Είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη περίοδο για έναν αθλητή αλλά ταυτόχρονα και η σημαντικότερη. Σκεφτείτε πως πρέπει να συνυπάρξεις με 15 διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικές προσωπικότητες… Να μάθεις να δέχεσαι τα καλά αλλά και τα αρνητικά του καθενός… Να μάθεις να γίνεσαι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Και εδώ στο Ρέθυμνο Cretan Kings είμαστε μια οικογένεια! Αυτές ήταν και οι λέξεις που ακούσαμε πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης!

Ομολογώ ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για να καταφέρει να δεθεί η ομάδα, να βρει ρυθμό και να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βλέπω καθημερινά τους συμπαίκτες μου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ.

Σαφώς θα υπάρξουν και θετικά αλλά και αρνητικά αποτελέσματα. Το μυστικό όμως είναι να μαθαίνεις απ’ τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος μέρα με την μέρα.
Στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδος φιλοξενήσαμε την ομάδα του ΓΣ Κύμης. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με ατελείωτες μάχες μέσα στο παρκέ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες… Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά ίσως και να πήραμε ένα γερό μάθημα για τη συνέχεια!

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος, μιας και αύριο αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στην έναρξη της Betshop Basket League! Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουμε αναλογιστεί τα λάθη μας στο παιχνίδι του Κυπέλλου και πως θα παρουσιαστούμε άκρως ανταγωνιστικοί στο παρκέ της Πυλαίας!

Η ομάδα φέτος διαθέτει πολύ ταλέντο, έχει προσωπικότητες και δυναμικούς χαρακτήρες και πιστεύω πως θα έχει μια εξαιρετική πορεία.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλη την ομάδα, να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Play Off και να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας στο έπακρο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…