Κεντρική Basket League Σιγκούνας:” ‘Ηττα που μας πλήγωσε από το Λαύριο, έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ”

Σιγκούνας:” ‘Ηττα που μας πλήγωσε από το Λαύριο, έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ”

2018BLOGESOTERIKHRETHYMNO

Ο  Αλέξανδρος Σιγκούνας τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του μπλογκ στην ιστοσελίδα του  ΕΣΑΚΕ για την ήττα που πείραξε πολύ την ομάδα του, το Ρέθυμνο, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ(20/10, 15.45) στα πλαίσια της Basket League.

Έγραψε αναλυτικά:

Μια ήττα που μας πλήγωσε

Γεια σας φίλοι μου!

Θα ξεκινήσω αναφερόμενος στην ήττα που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική από το Λαύριο. Ήταν ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι το οποίο χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες…

Είναι μια ήττα η οποία μας έχει πληγώσει διότι νιώθουμε ότι χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι, στον αθλητισμό θα υπάρξουν και τέτοιες καταστάσεις, πρέπει όμως να τις ξεπεράσεις άμεσα και να επικεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι. Το οποίο μάλιστα είναι και πολύ υψηλών απαιτήσεων..Υποδεχόμαστε λοιπόν την ΑΕΚ!

Η εβδομάδα για εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς περιείχε πολύ προπόνηση σε καθημερινή βάση, με διπλές προπονήσεις να γεμίζουν την μέρα μας. Είμαστε μια ομάδα που περνάμε πολλές ώρες στο παρκέ μιας και η λύση όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι μόνο η προπόνηση…

Μπορεί να είναι ακόμα η αρχή, αλλά θεωρώ πως εάν θες να έχεις μια θετική πορεία μελλοντικά, πρέπει να βάλεις τις βάσεις από νωρίς. Αισθάνομαι πως μέρα με την μέρα γινόμαστε καλύτεροι, καταλαβαίνουμε τι ζητάει ο ένας απ’ τον άλλον και δενόμαστε όλο και περισσότερο.

Εξωαγωνιστικά μιας και δεν υπήρχε πολύ ελεύθερος χρόνος λόγο του επιβαρυμένου προγράμματος μας, δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα, παρόλα αυτά η ευκαιρία που αρπάξαμε χθες ήταν αρκετή να μας προσφέρει γέλιο και να περάσουμε όμορφα. Στο Ρέθυμνο βρέθηκε για μια παράσταση ο Μάρκος Σεφερλής και μαζί με όλα τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους… ναι, ήμασταν και εμείς εκεί! Λίγο πολύ όλοι κρύβουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας…Σημασία έχει ότι γελάσαμε πολύ και περάσαμε ένα όμορφο βράδυ!

Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά, έχουμε προετοιμαστεί στο 100% για το παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλα μας τα πλεονεκτήματα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Μόνος μας στόχος είναι η νίκη.

Είναι ένα παιχνίδι στης έδρα μας και θέλουμε να βγάλουμε πάρα πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό.

Σε αυτό το κομμάτι η μεγαλύτερη βοήθεια έρχεται από τον κόσμο μας! Η παρουσία του μας γεμίζει ενέργεια!

Εύχομαι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, να γίνουμε ένα με τους φιλάθλους μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…