Κεντρική NBA Σε μόνιμους ρυθμούς MVP ο Άντονι Ντέιβις (vid)
NBA

Σε μόνιμους ρυθμούς MVP ο Άντονι Ντέιβις (vid)

anthony davis

Ο Άντονι Ντέιβις πρόκειται να αποτελέσει ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου, ειδικά σε περίπτωση που κατορθώσει να οδηγήσει τους Πέλικανς στα υψηλά πατώματα της Δύσης. Ο κορυφαίος ψηλός του πλανήτη έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι πατημένο στο “γκάζι” κι η χθεσινή του “παράσταση” εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν ένα άκρως χαρακτηριστικό δείγμα της τεράστιας δυναμικής του.

Με 34 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 τάπες σε 40 λεπτά συμμετοχής, ο Ντέιβις έκανε “κομμάτια” την αντίπαλη φροντ-λάιν, έχοντας 9/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 10/15 βολές! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος ενώ χτύπησε την αντίπαλη άμυνα με κάθε πιθανό τρόπο (μισό γήπεδο, τρανζίσιον, παιχνίδι με πρόσωπο και πλάτη).

Τα highlights του Ντέιβις

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 13ο παιχνίδι στην καριέρα του “AD” με +30 πόντους, +10 ριμπάουντ και +5 τάπες από τότε που μπήκε στο NBA, δηλαδή τη σεζόν 2012-13. Στο διάστημα αυτό, ουδείς άλλος παίκτης έχει σημειώσει μια τέτοια στατιστική γραμμή πάνω από 2 φορές!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…