Κεντρική Basket League Σχίζας: ”Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι”

Σχίζας: ”Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι”

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ(13/10, 17.00) στο ΟΑΚΑ ενώ τόνισε ότι είναι πρωτόγνωρο για τον ίδιο οι δύο αγώνες την βδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μέσα από το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

”Μετά το δύσκολο παιχνίδι με τη Βενέτσια για το Basketball Champions League επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε την ποιότητά της με τα τρόπαια που πήρε πέρυσι. Σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα της Ιταλίας και να μην κάνουμε τα ίδια ανόητα λάθη, γιατί η ΑΕΚ, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Basket League επιδιώκουν το γρήγορο παιχνίδι στην έδρα τους και αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα το πληρώσουμε.

Ένα πρωτόγνωρο κομμάτι στην επαγγελματική μου καριέρα είναι οι διπλοί αγώνες μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι πέρυσι είχα μπροστά μου μέχρι και μία εβδομάδα για να προετοιμαστώ για έναν αγώνα, ενώ φέτος στον ΠΑΟΚ έχουμε τρεις και σε πολλές περιπτώσεις θα έχουμε δύο μέρες. Το δυσκολότερο κομμάτι αφορά την πνευματική προετοιμασία και όχι την σωματική. Σίγουρα υπάρχει επιβάρυνση και από τα ταξίδια, αλλά το δυσκολότερο είναι η πνευματική προετοιμασία.

Προσωπικά είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε με την ΑΕΚ, γιατί θα δω κάποιους φίλους και παλιούς μου συμπαίκτες… Με τον Χάρη Γιαννόπουλο ήμασταν μαζί στο Ρέθυμνο, ενώ με τον Μάλκολμ Γκρίφιν παίξαμε μαζί πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου. Θα δω επίσης τον Βασίλη Καββαδά, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις, καθώς έρχεται κάθε χρόνο στο καμπ που διοργανώνω στη Σαλαμίνα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…