Κεντρική Basket League Ρέθυμνο: Με δύο σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη

Ρέθυμνο: Με δύο σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη

rethymno mukoniatis

Χωρίς τους Ανδρέα Χριστοδούλου και Αλέξανδρο Σιγκούνα θα ταξιδέψει το Ρέθυμνο για την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά αύριο Σάββατο στις 15:45 και θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο παικτών λόγω τραυματισμού. Ο Χριστοδούλου μετά από μαγνητική στην οποία επιβλήθηκε έδειξε να έχει οστικό οίδημα στον έξω μηριαίο κόνδυλο, ενώ ο Σιγκούνας ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αυχένα.

Στην αποστολή της ομάδας ενσωματώθηκε για το αυριανό παιχνίδι ο νεαρός Νάσος Καλαϊτζάκης, κάνοντας την παρθενική του συμμετοχή στην 12αδα.

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησαν ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου Σταύρος Μυκονιάτης και ο σέντερ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Δηλώσεις Μυκονιάτη:

“Για μας είναι σαφώς ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο επειδή θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας.Πάντα η πρεμιέρα είτε παίζεις εκτός, είτε εντός έδρας είναι δύσκολη και ειδικά όταν οι ομάδες είναι καινούριες, όπως και η δική μας, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σαφώς και θέλουμε καλύτερη εικόνα από ότι στο ματς Κυπέλλου. Να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.
Τα ριμπάουντ είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε, όπως και τον ρυθμό του παιχνιδιού, για να έχουμε καλές πιθανότητες και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”

Δηλώσεις Γλυνιαδάκη:

“Είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Όμως εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ μετά το παιχνίδι Κυπέλλου. Θέλουμε να επενδύσουμε στην άμυνα, που είναι ένα κομμάτι που το κάνουμε αρκετά καλά και επίσης να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλά στημένη και έχει στηθεί για να παίζει σε Ευρώπη και Ελλάδα. Μάλιστα έχει έναν πολύ καλό προπονητή που έχω παίξει για αυτόν και ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει και για αυτό γνωρίζω πως θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη.
Κυρίως από τις ήττες βλέπεις τα λάθη και βελτιώνεσαι. Οπότε δε λέω ότι μας έγινε μάθημα η ήττα στο Κύπελλο αλλά σίγουρα μας έκανε να δούμε πολλά σημεία μέσα στο παιχνίδι που πρέπει να διορθώσουμε και μπορούμε να το κάνουμε.
Το σημείο «κλειδί» είναι να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλό σκορ γιατί έχει πολύ καλές επιθετικές λύσεις. Να γυρίσουμε την μπάλα στην επίθεση ώστε να έχουμε την ελπίδα να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …