Κεντρική Basket League Χολαργός “Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι”

“Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι”

mixalis kamperidis xolargos holargos

Χολαργός την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει μπροστά της τώρα το Περιστέρι και όπως τόνισε ο Μιχάλης Καμπερίδης υπάρχει σεβασμός προς την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά:

“Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με τον Κολοσσό, καθώς είχαν προηγηθεί δυο πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν ιστορική για την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της παίζοντας για πρώτη φορά στην Α1. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος που στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε και με διαφορά. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας”.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Περιστέρι: “Η ψυχολογία μας είναι σε καλό σημείο μετά τη νίκη επί του Κολοσσού. Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι, ξέρουμε ό,τι παίζουμε εκτός έδρας και ο αντίπαλος προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύουμε γι’ αυτό και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά είναι ένα ματς, όπου όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει πολύ θα το πάρει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…