Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Βγάζουμε θετική ενέργεια στο παρκέ”

“Βγάζουμε θετική ενέργεια στο παρκέ”

argyris pedoulakis peristeri

Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε δύο δύσκολους αντιπάλους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νέα νίκη κόντρα στον Προμηθέα δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και ότι οι παίκτες του βγάζουν θετική ενέργεια στο παρκέ.

Αναλυτικά:

“Εγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο είχε εναλλαγή σε σκορ και συναισθήματα. Ο Προμηθέας είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Εμείς είχαμε αρκετά θέματα που έπρεπε να λύσουμε, καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα με ύψος ομάδας Ευρωλίγκας.

Στο β΄ ημίχρονο ισορροπήσαμε το κομμάτι των ριμπάουντ και κερδίσαμε τον αγώνα, χωρίς πάντως να είμαστε καλοί στα σουτ. Προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε το παιχνίδι μας και στο τέλος μείναμε ψύχραιμοι, με την μπάλα να πηγαίνει εκεί όπου έπρεπε. Οσο κυλούσε ο χρόνος, το στρες πήγαινε στην αντίπαλη πλευρά, που ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Προμηθέα, εμείς μένουμε πιστοί και προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας. Περίμενα ότι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είμαστε μια καλή παρέα και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι. Θέλουμε, όπως έχω ξαναπεί, να έχουμε καλούς συμπαίκτες. Δεν έχουμε εγωισμό και βγάζουμε θετική ενέργεια στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…