Κεντρική Β' Εθνική “Την Κυριακή ο πρώτος τελικός”

“Την Κυριακή ο πρώτος τελικός”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας δεν κατάφερε ούτε τη δεύτερη αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς ηττήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά με 79-71. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Γκίμας, μετά το ματς δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, ενώ χαρακτήρισε το επόμενο ματς με τη Χαλκηδόνα ως τον πρώτο τελικό.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κοουτς του Ερμη Λαγκαδα για τη δίκαιη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία  ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές κυρίους Παγώνη και Ξερα.  Αυτή τη φορά ανεξαρτήτως απόδοσης εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ήμασταν άστοχοι σε ελεύθερα σουτ απο καλούς σουτέρ τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν την τύχη μας.

Σήμερα δεν ήμασταν απογοητευτικοί αλλα άστοχοι. Διεκδικησαμε το παιχνίδι μέχρι το 36. Κάναμε λάθη αλλα αγωνιστήκαμε.  Χάνοντας τα δυο πρώτα παιχνίδια χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα έκπληξη.Αυτο ήταν το εύκολο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Τωρα περνάμε  στα δύσκολα καθώς την Κυριακή αρχίζουν τα πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι όπως ακριβώς περιμέναμε. Σκληρό, ανταγωνιστικό και με εκπλήξεις. Θα δικαιωθεί οποίος δουλεύει, έχει υπομονη και μπορεί να διαχειριστεί  ήττες και κρίσεις, οποιος έχει στομάχι γαλβανισμενο.

Οι φίλοι μας έχουν κάθε δικαίωμα να απογοητεύονται  όταν χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε πριν απο μια εβδομάδα όχι ομως σήμερα. Δεν ειμαστε ομάδα ανοδου. Ας ειμαστε ρεαλιστές. Ήττες θα έλθουν όπως και νίκες. Την Κυριακή ο πρώτος τελικός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…