Κεντρική Basket League Περιστέρι “Τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας”

“Τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας”

Το Περιστέρι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Basket League, καθώς πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Μπροστά του τώρα έχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Προμηθέα. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τόνισε ότι αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για να δουν τις αδυναμίες τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ μας βοηθάει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που όλες οι ομάδες ψάχνουν ακόμη τα πατήματα τους. Για μας όμως το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσουμε σε σημείο να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες μας σαν ομάδα… Κι αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά, πίστη και συγκέντρωση. Κι αυτό θα κάνουμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Προμηθέα και μάλιστα εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι μας, κάνουν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την πρώτη ευρωπαϊκή τους νίκη. Είναι μια ομάδα πολύ γεμάτη, με εξαιρετική ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό της, είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Για μας και αυτό το ματς θα είναι ένα τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Τσαϊρέλης: «Έχω χαρίσει στον Άρη συνολικά, 303.000 ευρώ»

Για όσα γίνονται με την πλευρά του Άρη, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μέσω γραπτής τοποθέ…