Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Τα πράγματα στον Ήφαιστο μου θυμίζουν τα καλά χρόνια στον Άρη”

“Τα πράγματα στον Ήφαιστο μου θυμίζουν τα καλά χρόνια στον Άρη”

mourtos ifaistos peristeri

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΠΟΡ FM κι αναφέρθηκε στον Ήφαιστο Λήμνου, το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ζωή του στο νησί της Λήμνου: «Σε εμένα και στην οικογένειά μου μας αρέσει η ζωή στην Λήμνο. Είναι ποιοτική η ζωή εδώ κερδίζω πολλά πράγματα. Ο κόσμος μας δίνει θετική ενέργεια. Το γήπεδο μπορεί να είναι μικρό, όμως υπήρχε φανταστική ενέργεια και το ευχαριστηθήκαμε πολύ εγώ και οι συμπαίκτες μου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ήφαιστο: «Τα πράγματα εδώ στον Ήφαιστο είναι πολύ οργανωμένα, ότι χρειαστούμε το έχουμε. Μου θυμίζει τα καλά χρόνια στον Άρη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες είμαστε σε καλό επίπεδο και βγάζουμε μια αγωνιστική υγεία».

Για το στόχο της ομάδας την φετινή χρονιά:«Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε στον πρώτο εντός έδρα αγώνα μας τον Πανιώνιο. Βέβαια δεν είμαστε αφελείς, ξέρουμε ότι υπάρχει ταλέντο στην ομάδα όμως ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Δεν είμαστε ονειροπόλοι. Ξέρουμε ότι στο ΣΕΦ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Σαν αθλητής δεν μπαίνεις στο γήπεδο για να χάσεις. Όπως στο ΣΕΦ έτσι και στο ΟΑΚΑ δουλεύεις σε υψηλές συνθήκες και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις σαν ομάδα. Μόνο κέρδος έχεις από αυτά τα παιχνίδια».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός και τρομερά ταλαντούχος άνθρωπος. Παρά την επιτυχία του παραμένει ένα καλό και μετρημένο παιδί. Με τον χαρακτήρα του και το ταλέντο του βρίσκεται δίκαια στο επίπεδο αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …