Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Τα παιδιά αξίζουν την ευκαιρία τους, πρέπει να συσπειρωθούμε”

“Τα παιδιά αξίζουν την ευκαιρία τους, πρέπει να συσπειρωθούμε”

chris chougaz

Πανιώνιος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κύμη και ξεκίνησε με το αριστερό στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κρις Χουγκάζ, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και τόνισε ότι τα παιδιά αξίζουν την ευκαιρία τους και πρέπει να συσπειρωθούν.

Αναλυτικά:

“Για εμάς ήταν το 4ο παιχνίδι σε 3,5 εβδομάδες. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τις κατηγορίας. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια. Προσπάθησαν να βγάλουν τον ενθουσιασμό. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία τους.

Τα παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Πέραν των 6 ξένων οι 4 από τους Έλληνες παίκτες είναι μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου και θέλουμε να τιμήσουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά θέλουμε αρωγό όλο τον κόσμο. Η πρώτη προσπάθεια είναι μέσα στο γήπεδο και η άλλη να συσπειρωθούμε και να μείνουμε ενωμένοι.

Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Είμαστε ένας κόσμος με πολύ εγωισμό και υπερηφάνεια και όλοι μέσα ή έξω στην ομάδα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε. και θα μαχόμαστε και θα προσπαθούμε. Συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…