Κεντρική Γ' Εθνική “Πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με τον Απόλλωνα, έχουμε ειλικρινή σχέση”

“Πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με τον Απόλλωνα, έχουμε ειλικρινή σχέση”

barelakia 2

Θέμα για τον μεγάλο χορηγό του Απόλλωνα Καλαμαριάς φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που δεν ξεχωρίζει απλά μόνο στην Καλαμαριά, αλλά σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη! Τα “Βαρελάκια” για ακόμη μια χρονιά στηρίζουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό του ανδρικού τμήματος. Με την ευκαιρία της παρουσίας του καλαθοσφαιριστή, Φίλιππου Παϊτάρη στο εστιατόριο “Βαρελάκια” (στο μαγαζί της Καλαμαριάς), ο ιδιοκτήτης,Χρήστος Σιδηρόπουλος μίλησε στο mgskapollon.gr για την συνεργασία που διατηρεί με τον Απόλλωνα. Στάθηκε στο “δέσιμο” που έχει με την ομάδα και τόνισε πως διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα στελέχη του συλλόγου για τα οποία μάλιστα θέλησε να υπογραμμίσει πως… “έχω βοηθήσει γύρω στις 50 ομάδες στα 21 χρόνια που έχω τα μαγαζιά και τέτοια αγάπη, τέτοια ζεστασιά, τέτοια αφοσίωση προς την ομάδα, δεν την έχω ξαναδεί!”.

Παράλληλα ο κ. Σιδηρόπουλος αναφέρθηκε στα μαγαζιά του, για τα οποία η λέξη “ποιότητα” σε ό,τι αφορά το φαγητό, αποτελεί… συνώνυμό τους και αυτό γνωρίζουν καλά όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί τα “Βαρελάκια” που εκτός της Καλαμαριάς, μπορείτε να τα βρείτε τόσο στην Νεάπολη όσο και στα Πεύκα (σ.σ. εκεί υπάρχουν δύο μαγαζιά). Θυμίζουμε πως το δείπνο της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Βαρελάκια”, όπου βρίσκονται συχνά εκεί παίκτες αλλά και στελέχη του συλλόγου.

Αρχικά ο ιδιοκτήτης της “αλυσίδας” “Βαρελάκια”, κ. Σιδηρόπουλος δήλωσε στο mgskapollon.gr για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα (σ.σ. αυτή είναι η τρίτη χρονιά της συνεργασίας, η οποία έχει αναπτυχθεί πιο έντονα τα τελευταία δύο χρόνια): “Βρίσκομαι σε μια περιοχή που θα πρέπει να βλέπω ζεστά τις τοπικές ομάδες. Με κάποιους ανθρώπους της ομάδας γνωριστήκαμε εδώ και περίπου μια τριετία (σ.σ. σημαντικό ρόλο για την συνεργασία του κ. Σιδηρόπουλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έπαιξε ο έφορος της ομάδας, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης). Έχουμε πολύ καλή σχέση, επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά. Όσον αφορά τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά, είναι μεγάλη μου χαρά να έχω την δυνατότητα να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο. Σε υπέρμετρο βαθμό…”.

barelakia

“Ο Απόλλων είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα…”

Συνεχίζοντας, στάθηκε στο “δέσιμο” που έχει με τον Απόλλωνα: “Μην ξεχνάμε ότι η λέξη Απόλλων έχει μια πολύ βαθιά και σπουδαία έννοια. Εμένα που οι ρίζες μου είναι ποντιακές, που οι παππούδες μου κατέβηκαν εδώ το ’22, η λέξη Απόλλων είναι κάτι ιδιαίτερο, όπως το αισθάνομαι, προκειμένου να βοηθάω την ομάδα. Μακάρι στο μέλλον να υπάρχει η δυνατότητα για να έχουμε την ευκολία να βοηθάμε την ομάδα και τα νέα παιδιά, όσο μπορούμε περισσότερο”.

Για το κατά πόσο ευχαριστημένος είναι από την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που επεκτείνεται χρονικά, ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα στελέχη της ομάδας ανταποκρίνονται και βοηθούν όσο μπορούν περισσότερο. Έχουμε καλή και ειλικρινή σχέση. Επειδή στο παρελθόν έχω βοηθήσει πάρα πολλές φορές διάφορες ομάδες, μπορώ να πω ότι κάποιες φορές εισέπραξα αγνωμοσύνη. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα, όμως, είναι ειλικρινείς και συνειδητοποιημένοι”.

“Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, τέτοια αγάπη και ζεστασιά προς την ομάδα δεν την έχω ξαναδεί!”

Σχετικά με τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο ανδρικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο κ. Σιδηρόπουλος ανέφερε: “Επειδή βοηθάω κι άλλα σωματεία, όχι μόνο τον Απόλλωνα, αυτό που διαπιστώνω είναι πως στον Απόλλωνα υπάρχει μια ζεστασιά και ένα συναισθηματικός χαρακτήρας από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα. Έχουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Έχω βοηθήσει γύρω στις 50 ομάδες στα 21 χρόνια που έχω τα μαγαζιά και τέτοια αγάπη, τέτοια ζεστασιά, τέτοια αφοσίωση προς την ομάδα, δεν την έχω ξαναδεί! Σίγουρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Οι άνθρωποι αυτοί (σ.σ. του Απόλλωνα) είναι συναισθηματικά δεμένοι με την ομάδα”.

“Ό,τι είσαι, το δείχνει ο χρόνος…”

Το ότι τα “Βαρελάκια” είναι μια “αλυσίδα” τεσσάρων μαγαζιών (ένα στην Καλαμαριά, ένα στην Νεάπολη και δύο στα Πεύκα), αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως γίνεται εξαιρετική δουλειά… Ο κόσμος δείχνει την προτίμησή του στα “Βαρελάκια” και ο κ. Σιδηρόπουλος σχολίασε: “Ό,τι και να πούμε, θα ευλογήσουμε τα γένια μας. Εγώ νομίζω πως ό,τι είσαι, το δείχνει ο χρόνος… Όχι μόνο στο φαγητό αλλά και στην συμπεριφορά και στη σχέση με τους ανθρώπους. Ο,τι και πω εγώ για το αν είμαι καλός ή ο καλύτερος,  θα ευλογήσουμε τα γένια μας. Εγώ απλά θα πω πως ό,τι είσαι, φαίνεται… Και το δείχνει ο χρόνος…”.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…