Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “ΠΑΟΚ ώρα μηδέν…”

“ΠΑΟΚ ώρα μηδέν…”

panakas

Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, έχει προσφέρει οικονομικά στο τμήμα μπάσκετ δίχως να το “διαφημίσει” ποτέ ενώ παλαιότερα έχει τιμηθεί για την προσφορά του σε αυτό. Ο Κώστας Πανάκας “πονάει” τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και έχει το δικαίωμα να αναφέρεται σε αυτόν όσο συχνά επιθυμεί… Με αφορμή την ήττα από τον Χολαργό, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. 11 χρόνια διοικήσεις Πρωτοδικείου χωρίς καμία ευθύνη και απαιτήσεις. 11 χρόνια χωρίς ούτε έναν παίκτη από τα τμήματα υποδομών να πλαισιώσει την πρώτη ομάδα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ. Ο Κόνιαρης ήρθε από την Κρήτη και ήταν ήδη διεθνής με τις μικρές Εθνικές. 11 χρόνια με παίκτες που έρχονται και φεύγουν με ταχύτητα φωτός, με μόνη εξαίρεση τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

11 χρόνια χωρίς την παραμικρή διάκριση. 11 χρόνια άδειο Παλατάκι. 19 χρόνια χωρίς να πάμε τελικό. Οι ήττες και οι νίκες με αφήνουν αδιάφορο. Με εξαίρεση την ήττα ντροπή από τον Φάρο. Η γενική εικόνα έχει σημασία. Και όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…