Κεντρική Διεθνή “Οι πάσες του Καλάθη περνούν δίπλα από τα αυτιά ή πάνω από το κεφάλι σου”

“Οι πάσες του Καλάθη περνούν δίπλα από τα αυτιά ή πάνω από το κεφάλι σου”

Γιασικεβίτσιους

Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει αύριο τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το ματς και τόνισε ότι πρέπει να περιορίσουν τον Νικ Καλάθη, γιατί αυτός δημιουργεί τα περισσότερα καλάθια του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά:

“Ο κορμός του Παναθηναϊκού, η φιλοσοφία και τα συστήματά του είναι παρόμοια με πέρσι. Έχει κάποιους ευέλικτους ψηλούς, αλλά και τους Παπαγιάννη και Βουγιούκα. Πολλά εξαρτώνται από τον Καλάθη. Ο περιορισμός του είναι ένα από τα ζητούμενα για μας. Πολλά εύκολα καλάθια έρχονται από τα δικά του χέρια. Δεν θα πρέπει να χάνουμε τον αντίπαλό μας όταν ο Καλάθης έχει την μπάλα, γιατί οι πάσες του περνούν δίπλα από τα αυτιά ή πάνω από το κεφάλι σου», τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Κάουνας”.

Σχετικά με την τακτική του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τρίποντο: “Δεν ξέρω πώς θα παίξουν. Συγκριτικά με την περσινή σεζόν έχουν χάσει τον Ρίβερς από πέρσι και δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Λοτζέσκι. Είναι δύο πολύ καλοί σουτέρ. Εμείς θα πρέπει να μένουμε μπροστά από τον προσωπικό μας αντίπαλο και να μην τον χάνουμε. Καλά τα πάνε από μακριά ο Καλάθης, ο Παππάς και ο Λάνγκφορντ, οπότε δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας πληγώσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…