Κεντρική Basket League Λαύριο “Ντιγκς, Μαυροειδής και ριμπάουντ έκαναν τη ζημιά”

“Ντιγκς, Μαυροειδής και ριμπάουντ έκαναν τη ζημιά”

To Λαύριο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για το ματς και τόνισε ότι οι Ντιγκς, Μαυροειδής, αλλά και τα ριμπάουντ έκαναν ζημιά στην ομάδα.

Αναλυτικά:

“Σήμερα ήταν μία καλή ευκαιρία, πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας σε ένα επίσημο παιχνίδι. Το σχέδιό μας ήταν να νικήσουμε, αλλά από την άλλη και να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, για να είναι όσο το δυνατό πιο φρέσκοι οι παίκτες μας, στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήμασταν σοβαροί και δεν θέλαμε να νικήσουμε. Νομίζω ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια σε αρκετά μεγάλο διάστημα. Αλλά, τα επιθετικά ριμπάουντ του Κολοσσού στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντιγκς επιθετικά.

Δεν παίξαμε καλή άμυνα πάνω του για να τον σταματήσουμε και φυσικά δεν ήμασταν καλοί και στην αντιμετώπιση του Μαυροειδή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όταν κάναμε ένα καλό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο και ξεφύγαμε, ο Κολοσσός μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι και πέρασε μπροστά και στο τέλος νίκησε δίκαια. Γενικά, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα και τον προπονητή και ελπίζω να πετύχουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…