Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νιώσαμε χαρούμενοι και περήφανοι”

“Νιώσαμε χαρούμενοι και περήφανοι”

toupane

Ο Ολυμπιακός ύστερα από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χίμκι για την Ευρωλίγκα στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Κύμη για την Basket League. Ο Άξελ Τουπάν τόνισε ότι ένιωσαν χαρούμενοι και περήφανοι μετά τη νίκη στη Ρωσία, ενώ σημείωσε ότι θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

“Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα από την πρώτη φορά που τα… είπαμε και πρέπει να παραδεχθώ πως ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμένα και την ομάδα μου!

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα σε Κύπελλο Ελλάδος και Πρωτάθλημα, κάναμε το ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα! Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που πέρυσι είχε φτάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση, κάτι που είναι πολύ θετικό ως στοιχείο, δεδομένου ότι επρόκειτο για τον πρώτο μας αγώνα στην Ευρώπη. Κυκλοφορήσαμε εξαιρετικά την μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας.

Το συναίσθημα του να κερδίζεις μακριά από το σπίτι σου είναι υπέροχο και επιπλέον είναι καλό για την χημεία της ομάδας. Όλοι ήταν χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό το αποτέλεσμα! Ένιωθες το πραγματικά εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό! Η αναμέτρηση της Μόσχας, όμως, ανήκει ήδη στο παρελθόν…

Σήμερα το πρωί επιστρέψαμε στην Ελλάδα από την Ρωσία. Ήταν κουραστικό το ταξίδι, όμως, όταν έχεις κερδίσει όλα γίνονται πιο ευχάριστα. Επιπλέον, τα πολύωρα ταξίδια είναι και αυτά μέρος του προγράμματος, δεν μπορείς να τα αποφύγεις…

Πλέον έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή και συγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην αυριανή αναμέτρηση με την Κύμη. Θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε το 2/2 στην Basket League και παράλληλα να διατηρήσουμε ακέραιη την αξία της νίκης επί της Κίμκι και να ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα με… νικητήρια νότα!

Η Κύμη είναι καλή ομάδα, όμως, είμαι σίγουρος πως αν ακολουθήσουμε και πάλι πιστά το πλάνο του κόουτς δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …