Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να αποδείξουμε πως έχουμε την καλύτερη άμυνα στη Euroleague”

“Να αποδείξουμε πως έχουμε την καλύτερη άμυνα στη Euroleague”

james gist panathinaikos ifaistos

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει να μπει με το δεξί στην Ευρωλίγκα. Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων των “πρασίνων” στη διοργάνωση και ανέφερε ότι θέλει να αποδείξουν πως έχουν την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVΑ:

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη διοργάνωση. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θα έχουμε τη νούμερο ένα άμυνα στη διοργάνωση. Από εκεί να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και να ξεκινήσουμε με νίκη. Η Μακάμπι έχει ποιότητα και έχει βελτιωθεί αρκετά την εφετινή σεζόν. Το στυλ της Μακάμπι είναι κλασσικό. Θέλουν πάντα να τρέξουν και να ανοίξουν τον αιφνιδιασμό. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει το δικό του στυλ και θα πρέπει να το επιβάλει. Θα πρέπει να τους κόψουμε τον ρυθμό και το επιθετικό ριμπάουντ. Αν τα κάνουμε αυτά, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το βαθμό ετοιμότητας των«πράσινων»: “Ως τώρα όλα καλά. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και κάποιες επιστροφές. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δεν πρέπει να είμαστε από τώρα στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα πρέπει να ανεβαίνουμε σταδιακά και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…