Κεντρική Basket League Χολαργός “Μας βοήθησε η κριτική μετά το Περιστέρι”

“Μας βοήθησε η κριτική μετά το Περιστέρι”

holargos

Ο Χολαργός πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη, καθώς κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, μετά το ματς τόνισε ότι οι παίκτες του έβαλαν το εγώ κάτω από την ομάδα και ότι τους βοήθησε η κριτική μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

“Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη λόγω της ποιότητας και του μεγέθους του αντιπάλου. Προσπαθούμε να χτίσουμε πράγματα εδώ στον Χολαργό μέσα από τέτοιες νίκες. Όσο για το παιχνίδι παίξαμε σκληρά πάνω στην μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο Αγκμπελέσε που ήταν φόβητρο κοντά στο καλάθι και έκανε τα λεγόμενα μικρά πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική πολύ καλά. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας, αρκεί να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας.

Μας βοήθησε η κριτική μετά τον αγώνα με το Περιστέρι. Γιατί γράφτηκε πως ο Χολαργός έχει παίκτες, προπονητή και μεγάλο εγώ. Το συζητήσαμε με τα παιδιά, είδαμε το δεύτερο ημίχρονο και μπορώ να πω ότι σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, καθώς τα παιδιά έβαλαν το εγώ κάτω από την ομάδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν βάζεις την ομάδα πάνω απ’ όλα, αυτό που αποδώσαμε σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ“.

Για τους στόχους του Χολαργού: “Από την πρώτη στιγμή έχω πει ένα πράγμα. Να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Όπως βλέπετε στο φετινό πρωτάθλημα από την 5η ή 6η θέση και κάτω όλοι θα παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία! Γι’ αυτό λέω ότι θέλω να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο, όπου θα κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…