Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Κάναμε πάρα πολλά λάθη”

“Κάναμε πάρα πολλά λάθη”

chris chougaz

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ήφαιστο και γνώρισε τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στην Basket League. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κρις Χουγκάζ, τόνισε ότι ο Πανιώνιος άντεξε ένα ημίχρονο και ότι στο δεύτερο μέρος έκανε πάρα πολλά λάθη.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη και για όλη την προσπάθεια που κάνει, που έφερε το μπάσκετ στο νησί για πρώτη φορά. Εύχομαι να έχει καλή χρονιά και ο κόσμος να απολαύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Εμείς αντέξαμε για ένα ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν βγήκαμε με την ίδια ενέργεια σε όλες τις αμυντικές τακτικές που είχαμε. Δεχθήκαμε 15 πόντους μετά από δικά μας λάθη και 16 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να κοντρολάρουμε καλύτερα τον ρυθμό. 

Για εμάς είναι μόλις το πέμπτο παιχνίδι που δίνουμε σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που δουλεύουμε μαζί, που κάνουμε αυτό το νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και χρόνο. Είναι μια νέα προσπάθεια, με νέα παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει άμεσα να βρούμε άμεσα νίκες και λύσεις, όχι μόνο για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Τα τρία επίσημα που έχουμε δώσει (με ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, Κύμη και Ήφαιστο Λήμνου στο Πρωτάθλημα) είναι απέναντι σε ομάδες με καλό ρόστερ.

Συνεχίζω να πιστεύω στους παίκτες μου, στην ατμόσφαιρα που υπάρχει και τη διάθεσή τους να βελτιωθούν. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι ενωμένοι στον Πανιώνιο, για να κερδίσουμε τον αγώνα που έρχεται με τον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…