Κεντρική Basket League Χολαργός “Γράψαμε ιστορία με τον κόσμο μας”

“Γράψαμε ιστορία με τον κόσμο μας”

Ιστορία έγραψε σήμερα ο Χολαργός, καθώς κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου εντός έδρας και πήρε την πρώτη του νίκη στην ιστορία του στην Basket League. Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς δήλωσε ότι κατάφεραν να γράψουν ιστορία με τον κόσμο τους και τόνισε ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους, για να εξελιχθούν.

Αναλυτικά:

“Ο Χολαργός έγραψε ιστορία μέσα στο γήπεδο του επιτυγχάνοντας την πρώτη του νίκη στην Basket League. Μπροστά στον κόσμο του. Ξεκάθαρα γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο κυρίως όσον αφορά την ψυχολογική προσέγγιση. Είχαμε αρκετό άγχος, το περίμενα αυτό. Και αποτυπώνεται και στα 0/12 τρίποντα που είχαμε συνολικά, παρότι γενικά ως τώρα στα φιλικά, αλλά και στα επίσημα ματς σουτάραμε με καλά ποσοστά γιατί έχουμε αρκετούς σουτέρ.

Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί για τη νίκη. Δεχθήκαμε μόνο 27 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και με την αμυντική συμπεριφορά μας μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, προκειμένου να εξελιχθούμε όσο περισσότερο μπορούμε διορθώνοντας τις αδυναμίες μας. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…