Κεντρική Γ' Εθνική “Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αξίζει να αγκαλιαστεί”

“Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αξίζει να αγκαλιαστεί”

bakoglidis

Μια νέα σημαντική προσπάθεια ξεκινά φέτος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που οργανώνεται σε όλους τους τομείς… Μάλιστα σχετική αναφορά στο τμήμα μπάσκετ έκανε ο Δήμαρχος της Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπαγλοκλίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα mgskapollon.gr:

Μήνυμα στήριξης προς το τμήμα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα “έστειλε” ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης μιλώντας στο mgskapollon.gr! Παράλληλα υπογράμμισε πως ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα και να “στηρίξει” τη φετινή προσπάθεια που γίνεται. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπακογλίδης, ο οποίος μάλιστα στα 11 του χρόνια ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Απόλλωνα, τόνισε:

“Καταρχάς να πω ότι χαίρομαι που ξεκινάμε αυτή την κουβέντα για το μπάσκετ του Απόλλωνα. Το κομμάτι του μπάσκετ του Απόλλλωνα είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου. Να το πω έτσι απλά, είμαι ένας άνθρωπος που βγήκε από τα σπλάχνα του μπασκετικού Απόλλωνα. Επί σειρά ετών ήμουν αθλητής και μάλιστα και σε καλές αλλά και σε κακές στιγμές. Και σε ανόδους και σε υποβιβασμούς. Γενικά η ζωή μας ήταν ο Απόλλων του μπάσκετ.

Χαίρομαι φέτος που γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια και στους άνδρες και στις γυναίκες. Και όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι αλλά και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με ενίσχυση και των δύο τμημάτων, με ικανούς παίκτες και ικανές παίκτριες αλλά και με έμπειρους προπονητές. Ευελπιστούμε όλοι μας και οι δύο ομάδες να πάνε πολύ καλά. Το γυναικείο να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 και το ανδρικό μας τμήμα να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Θεωρώ ότι οι στόχοι είναι εφικτοί και για τα δύο τμήματα. Επειδή παρακολουθώ τα δρώμενα του μπάσκετ και σαν Απολλωνιστής αλλά και σαν μπασκετικός γενικότερα, θεωρώ πως την προσπάθεια αυτή αξίζει να την αγκαλιάσουν όλοι γιατί δεν φτάνει μόνο η υποστήριξη των παραγόντων. Χρειάζεται και ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα για να μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών. Καλή χρονιά εύχομαι στις μπασκετικές ομάδες του Απόλλωνα και εμείς θα είμαστε δίπλα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…