Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση”

“Έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση”

aggelakos kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League και θέλει να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Λήμνου και όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Αγγελάκος είναι έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Όλα κύλησαν πολύ όμορφα αυτή την εβδομάδα, καθώς καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη φετινή σεζόν. Είχαμε πει ότι το παιχνίδι με την Κύμη θα ήταν ένας “τελικός” για εμάς γιατί θέλαμε οπωσδήποτε να αρχίσουμε να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα, από την στιγμή κιόλας που παίζαμε στην έδρα μας.

Και μάλιστα, χωρίς τον Γιάννη Δημάκο, που ήταν άρρωστος και δεν κατάφερε να μας βοηθήσει, αλλά και τον Κουίνσι Ντιγκς, ο οποίος μας “καρδιοχτύπησε” αλλά ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό. Ήταν ένα ματς με αρκετό σασπένς, που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις και γενικά ήταν από τα παιχνίδια που αρέσουν στον κόσμο.

Τώρα, πάμε στη Λήμνο για ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Το καλό για εμάς είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και έτσι θα είμαστε όλοι μαζί εκεί. Από ‘κει και πέρα, ξέρουμε ότι έχουν παίκτες με εμπειρία στο ρόστερ τους, ενώ τους αρέσει να παίζουν επιθετική άμυνα.

Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε υπομονή και να ψάχνουμε τον ελεύθερο παίκτη. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το καλύτερο που μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…