Κεντρική ΝΒΑ_ “Έλαμψε” ο Μπούκερ και σάρωσε τους Μάβερικς! (vid)

“Έλαμψε” ο Μπούκερ και σάρωσε τους Μάβερικς! (vid)

devin booker suns

“Δεν εκπλήσσομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι φίλοι του Φοίνιξ”, τόνισε ο προπονητής των Σανς, Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης εναντίον των Ντάλας Μάβερικς. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν είναι άλλος από τον Ντέβιν Μπούκερ, με τον εκκολαπτόμενο σούπερ-σταρ να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να βάζει “φωτιά” στα καλάθια των αντιπάλων!

Με 35 πόντους, 19 εκ των οποίων στα τελευταία 6’44”, 12/19 σουτ, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής, ο Μπούκερ απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από ένα πολύ ξεχωριστό καλούπι, όντας έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη, όσον αφορά τη νέα εποχή του Φοίνιξ. Η ομάδα της Αριζόνα επικράτησε των Μάβερικς με 121-100, χάρη σε ένα ντεμαράζ στα τελευταία λεπτά και το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο που ξέσπασε σε… γνώριμες ιαχές.

Το επιθετικό παιχνίδι του Μπούκερ γίνεται όλο και πιο πολυδιάστατο με την πάροδο του χρόνου ενώ ο τρόπος που στήνει τις επιθέσεις ο κόουτς Κοκόσκοφ του δίνει ακόμη περισσότερο χώρο για δράση. Μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμη τα 22 του χρόνια αλλά ο σταρ των Σανς είναι ήδη ένας εκ των κορυφαίων σούτινγκ γκαρντ του πρωταθλήματος.

Ο Μπούκερ έχει βελτιωθεί πολύ και σαν πασέρ αλλά ο τρόπος που εκτελούσε μετά από ντρίμπλα, τόσο στο πικ-εν-ρολ, όσο και σε isolation καταστάσεις ήταν υποδειγματικός. Διαθέτει μια από τις πιο smooth μηχανικές σουτ στο NBA και χρησιμοποίησε την εκτελεστική του δεινότητα για να “καθαρίσει” τους Μαβς στο δεύτερο μισό της 4ης περιόδου, πετυχαίνοντας 4 “βόμβες” από τα 7.25!

Τα highlights του Μπούκερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…