Κεντρική Basket League Χολαργός “Είναι παιχνίδι θέλησης και επιθυμίας”

“Είναι παιχνίδι θέλησης και επιθυμίας”

skoulidas

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Χολαργός, καθώς για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για το ματς και τόνισε ότι είναι ένα παιχνίδι θέλησης και επιθυμίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Για άλλη μια εβδομάδα είμαστε εδώ να μιλήσουμε για την ομάδα μας, τον Χολαργό στην Betshop Basket League.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ από πολύ καλούς παίκτες. Μην ξεχνάμε επίσης πως ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται και στην Ευρώπη στο Basketball Champions League.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς για εμάς, γιατί προερχόμαστε από μια ήττα από το Περιστέρι, που ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς να κάνουμε μια πολύ καλή εκτός έδρας νίκη και να ανέβει η ψυχολογία μας ακόμα περισσότερο. Προκειμένου να νιώθουμε ακόμα καλύτερα αυτό το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όμως το τελευταίο ματς ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά μας τον επόμενο αντίπαλο.

Θα πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά στο 100% της συγκέντρωσης μας, γιατί είναι μια ομάδα που κάθε λάθος το τιμωρεί. Επίσης το συγκεκριμένο ματς είναι και θέμα επιθυμίας και θέλησης. Πρέπει να δείξουμε ό,τι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλο μας, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τι αξίζουμε, γι’ αυτό θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο του Χολαργού, το Σάββατο, να έρθει στο γήπεδο και με την φωνή του να μας δώσει την κατάλληλη στήριξη και αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στην νίκη. Ο κόσμος θα έχει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό το παιχνίδι και γι’ αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για μας να είναι στο πλάι μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…