Κεντρική Basket League “Χτυπάει” του χίλιους πόντους ο Μιλόσεβιτς

“Χτυπάει” του χίλιους πόντους ο Μιλόσεβιτς

milos

Τον Πανιώνιο υποδέχεται το Λαύριο την 4η αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι να έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος χρειάζεται έναν πόντο για να καταφέρει να φτάσει τους χίλιους στην κατηγορία. Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε όλα τα στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης, όπως επίσης και τα ρεκόρ που κυνηγάει κάθε παίκτης.

Αναλυτικά το θέμα του ΕΣΑΚΕ:

“Από μία εντός έδρας νίκη σημείωσαν Λαύριο Aegean Cargo και Πανιώνιος στην περσινή σεζόν, τη μοναδική στην οποία συνυπήρξαν στην Betshop Basket League. Εκείνο που έγινε στο Λαύριο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επικράτηση με 83-73 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Ντορόν Λαμπ με 21 και Τζαμάλ Νίξον με 12 πόντους. Από την πλευρά του Πανιωνίου ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είχε 19 και ο Ζήσης Σαρικόπουλος 15.

ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO

ΣΕΡΙ

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς μετράει 17 διαδοχικά παιχνίδια στο Πρωτάθλημα με τουλάχιστον έναν πόντο από τη γραμμή του φάουλ.

Ένα τουλάχιστον εύστοχο τρίποντο στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια του στην Betshop Basket League είχε ο Ντορόν Λαμπ.

Διψήφιο αριθμό επιθετικών ριμπάουντ αλλά μονοψήφιο αριθμό τριπόντων και στα τρία πρώτα παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος είχε το Λαύριο Aegean Cargo.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Η ομάδα με τις περισσότερες εκτελεσμένες βολές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος είναι το Λαύριο Aegean Cargo. Είχε 80, πέντε περισσότερες από εκείνες που εκτέλεσαν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το Περιστέρι Βίκος Cola.

ΡΕΚΟΡ

Ενας πόντος θα είναι αρκετός για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς προκειμένου να φτάσει τους 1.000 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

50 παιχνίδια στην κατηγορία θα συμπληρώσει ο Μιχάλης Λούντζης που είχε κάνει ντεμπούτο στις 12 Ιανουαρίου 2015 στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στον Πανελευσινιακό (91-54).

Ο 8ος παίκτης στην 4ετή ιστορία του Λαυρίο Aegean Cargo στην Betshop Basket League που θα φτάσει τους 300 πόντους, θα γίνει με έναν μόνο πόντο ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΣΕΡΙ

Τουλάχιστον 14 πόντους σε καθένα από τα πέντε παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα έχει ο Ντέβιον Μπέρι.

Ο Νταρνέλ Χάρις είχε τουλάχιστον τέσσερις προσπάθειες και δύο εύστοχα σουτ τριών πόντων στα πρώτα παιχνίδια του Πανιωνίου στην Betshop Basket League.

Ο Τζίμι Τέιλορ είχε τουλάχιστον δύο τάπες και στα τρία πρώτα ματς του Πρωταθλήματος.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα με τις περισσότερες εύστοχες βολές στο Πρωτάθλημα έχοντας 59, επτά περισσότερες από το Περιστέρι Βίκος Cola. Παράλληλα οι “κυανέρυθροι” έχουν και το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή του φάουλ με 79,73%, μεγαλύτερο κατά 3,6% από τον 2ο της λίστας Κολοσσό H Hotels.

Ο Τζίμι Τέιλορ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τάπες στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος. Έκανε οχτώ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μία παραπάνω από τον Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

ΡΕΚΟΡ

Ο Ντέβιον Μπέρι απέχει 16 πόντους από τους 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…