Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Χτίζουμε ψυχολογία”

“Χτίζουμε ψυχολογία”

nikos vetoulas kolossos rodou

Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, καθώς η ομάδα του κέρδισε το Λαύριο και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά το ματς ότι τονώνει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς. Δεδομένο ότι για τους δυο μας ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, οι βλέψεις για κάτι παραπάνω δεν είναι τόσο ευοίωνες. Για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα και είχαμε διάρκεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν ξεκινήσαμε καλά. Το Λαύριο μπήκε δυνατά, μας ανάγκασε σε λάθος επιλογές και πέρασε μπροστά στο σκορ.

Από την στιγμή που ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι, από ‘κει και πέρα επιβάλαμε τον ρυθμό μας και αμυντικά και επιθετικά. Πήραμε τη νίκη που είναι θετικό, γιατί η ομάδα χτίζει ψυχολογία και αυτό είναι σημαντικό για την έναρξη του πρωταθλήματος, που αυτός είναι ο στόχος μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή τύχη στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…