Κεντρική Basket League Άρης “Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είμαι ευχαριστημένος”

“Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είμαι ευχαριστημένος”

aggeloykaizer

Η ήττα από την Κατάγια σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος για τον Αρη, που θέλει δουλειά, για να μείνει στο καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Αγγέλου δε θα μπορούσε παρά να στηρίξει τους παίκτες του. “Τους είπα πως η κατηγορία του παιχνιδιού είναι δύσκολη. Η Κατάγια προέρχεται από ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα. Το μπάσκετ με 24 δευτερόλεπτα επίθεση είναι πνευματικής κατάστασης και χημείας. Αυτή η ομάδα θα μαθαίνει από την πίεση που μας δημιουργεί ο αντίπαλος. Οι καλοί παίκτες ίσως είναι αργοί αμυντικά και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, η ομάδα έχει πολλά ταξίδια, αλλά εμείς ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να γίνει από τα απρόσμενα αποτελέσματα. Τα παιδιά προσπαθήσαν. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα αποτελέσματα. Το φινλανδικό μπάσκετ έχει ανάπτυξη και αυτό φαίνεται. Η ομάδα θα πρέπει να μάθει να αντιδράει μετά από τον κάθε αγώνα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί και τη θέση μας. Εχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από κάθε παιχνίδι θα μαθαίνουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός. “Είμαι ευχαριστημένος, ευχαριστώ τον Θεό για την ήττα, γιατί θα μάθουμε για την επόμενη φορά πως να κερδίσουμε”.

Ο Αγγέλου τόνισε πως καταλαβαίνει τον κόσμο, ο οποίος και χειροκρότησε, αλλά και αποδοκίμασε εν μέρει για την ήττα σε μια κακή γενικά βραδιά για τους κίτρινους.

Ο Κάιζερ τόνισε για τον Αρη. “Ηταν μια αναμέτρηση με πολλές μεταπτώσεις. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον Πανιώνιο και να μάθουμε από την ήττα. Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε ενέργεια στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά ξεμείναμε και είχαμε κακή παρουσία”.

Ο προπονητής της Κατάγια, Στεν τόνισε. “Στην αρχή ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά μάλλον δώσαμε πολύ αξία στον Αρη και φοβηθήκαμε. Νομίζω πως είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες για το μπάσκετ της χώρας μας”.

Τέλος,ο Μάλινγκς είπε πως “αντιδράσαμε σωστά,κάναμε μια πολύ καλή νίκη και συνεχίζουμε στη διοργάνωση με ένα σημαντικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…