Κεντρική NBA Πρώτα γιουχαρίστηκε, έπειτα αποθεώθηκε ο τρομερός Μπάτλερ! (vids)
NBA

Πρώτα γιουχαρίστηκε, έπειτα αποθεώθηκε ο τρομερός Μπάτλερ! (vids)

jimmy butler

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν θέλει να βρίσκεται στη Μινεσότα. Ο ίδιος το έχει εκφράσει ξεκάθαρα, με τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό να το αποδεικνύει περίτρανα. Οι προσπάθειες του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γκλεν Τέιλορ, για ανταλλαγή δεν έχουν καρποφορήσει κι έτσι, ο “Jimmy Buckets” έχει βαλθεί να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό!

Κάπως έτσι, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Τίμπεργουλβς για φέτος, με αντίπαλο το Κλίβελαντ, το κοινό τάχθηκε ανοικτά εναντίον του, αποδοκιμάζοντάς τον κατά την παρουσίαση των παικτών!

Ο Μπάτλερ, όμως, βάλθηκε να τους αλλάξει την άποψη, πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα, σουτάροντας με απίθανα ποσοστά (10/12 σουτ) στα 36 λεπτά που έμεινε στο παρκέ! Ορισμένοι από τους φίλους των Τίμπεργουλβς “μαλάκωσαν” σε τέτοιον βαθμό, που ακούστηκαν… γνώριμες ιαχές τη στιγμή που ο Μπάτλερ βρισκόταν στη γραμμή των βολών!

Μετά το τέλος του ματς, ο Μπάτλερ φάνηκε ιδιαίτερα… cool, τονίζοντας: “Ας με γιουχάρουν, εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο. Καμιά φορά, το κοινό λατρεύει να με μισεί αλλά αυτό με κάνει να χαμογελώ. Δεν πειράζει αν δεν τους αρέσω αλλά θα πρέπει να σέβονται την προσπάθειά μου, εφόσον ξέρουν ότι η καρδιά και το μυαλό μου βρίσκονται στο σωστό σημείο κι ότι κάνω τα πάντα για να νικήσω”.

Τα highlights του Μπάτλερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…