Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πιανιτζιάνι: “Να περιορίσουμε του ψηλούς της Χίμκι

Πιανιτζιάνι: “Να περιορίσουμε του ψηλούς της Χίμκι

simone pianigiani

Την Χίμκι υποδέχεται η Αρμάνι το βράδυ της Πέμπτης (25/10, 21:45) για την “στροφή” της Ευρωλίγκας. Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, μίλησε για το γεγονός πως η Χίμκι είναι στο 0/3 αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί διαθέτει τρομερά προσόντα σαν ομάδα και έχει τον Σβέντ που κάνει απίστευτα πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι από τον τρόπο που παίζουμε. Τώρα έχουμε απέναντι μας μια άκρως επιθετική ομάδα και δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι βρίσκεται στο 0-3. Αυτό έγινε λόγω του δύσκολου προγράμματος και από ένα Buzzer Beater τρίποντο της Εφές. Διαθέτουν εξαιρετικά προσόντα και καθοδηγείται από τον ηγέτη της, τον Αλεξέι Σβεντ.

Σκοράρει κατά μέσο όρο 28 πόντους και ανοίγει το παιχνίδι και για τους συμπαίκτες του. Σουτάρει 15 τρίποντα σε κάθε ματς με ποσοστό που φτάνει στο 48%. Είναι απίστευτο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι άμυνες είναι προσαρμοσμένες πάνω του. Θα σκοράρει. Έτσι και αλλιώς θα σκοράρει! Στόχο μας είναι να κατεβάσουμε τα ποσοστά του και να περιορίσουμε τους υπόλοιπους παίκτες της Χίμκι, ειδικά τους ψηλούς της”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στην παράταση από ένα σφύριγμα (80-82). Σ’ ένα από τα ομορφότερα παιχνί…