Κεντρική Basket League Πεδουλάκης: “Βασικός πυλώνας οι Έλληνες παίχτες, στοχεύουμε ψηλότερα”

Πεδουλάκης: “Βασικός πυλώνας οι Έλληνες παίχτες, στοχεύουμε ψηλότερα”

argyris pedoulakis peristeri

Συνεχίζει τα αφιερώματα ο ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας σαιζόν του ελληνικού πρωταθλήματος, σειρά πήρε το Περιστέρι όπου μετά την θριαμβευτική του επάνοδο στην Α1, στοχεύει να ζήσει ξανά τις χρυσές στιγμές του παρελθόντος. Στο τιμόνι της ομάδας των “Δυτικών Προαστίων” ο καταλληλότερος άνθρωπος, ο Αργύρης Πεδουλάκης που αποτελεί συνδετικό κρίκο του ένδοξου παρελθόντος και του ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Αναλυτικά το αφιέρωμα και οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου  αλλά και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας και Έλληνα διεθνή Παναγιώτη Βασιλόπουλου:

Αργύρης Πεδουλάκης (προπονητής) «Εμείς έχουμε κάποιους άξονες. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει αυτή την στιγμή πάνω από 1000 παιδιά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς. Την διαφορά στο ελληνικό μπάσκετ την κάνουν οι καλοί Έλληνες παίκτες. Όποιος τους έχει θα πάει ολοένα και ψηλότερα. Για να κάνεις την υπέρβαση, πρέπει να βγάλεις Έλληνες παίκτες κι εμάς, αυτό είναι το πλάνο μας έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια, να έχουμε φτάσει εκεί όπου ήμασταν στο παρελθόν»!

Παναγιώτης Βασιλόπουλος (αρχηγός): «Αυτό που εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι, να παίξουμε ένα ωραίο μπάσκετ, δυνατό, που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο κι όλοι μαζί να επαναφέρουμε το Περιστέρι εκεί που ανήκει. Εύχομαι υγεία σε όλους γιατί είναι το πιο σημαντικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια νεοσύστατη ομάδα όπως είμαστε εμείς. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή μας στην κατηγορία και στην συνέχεια, ελπίζω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»!

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

dynamikoperisteri

Έτος ίδρυσης: 1971

Πρόεδρος: Φίλιππος Κότσης

Τίτλοι: 3 Πρωταθλήματα Α2 (1989, 2009, 2018)

Κορυφαίοι στο επαγγελματικό πρωτάθλημα: Συμμετοχές: Άγγελος Κορωνιός 190, Πόντοι: Άγγελος Κορωνιός 3.392

Έδρα: Κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (3.072 θέσεων)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…