Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πεδουλάκης: “Έχω την εμπειρία για να μην αποπροσανατολιστούμε”

Πεδουλάκης: “Έχω την εμπειρία για να μην αποπροσανατολιστούμε”

argyris pedoulakis peristeri

Το Περιστέρι πέρασε σαν σίφουνας κι από την έδρα της Κύμης κι έκανε το 4/4  στη Basket League. Οι φίλοι της ομάδας των δυτικών προαστίων πετούν στα… σύννεφα, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης κρατάει χαμηλούς τόνους, υποστηρίζοντας ότι έχει την εμπειρία ώστε η ομάδα του να μην αποπροσανατολιστεί από τα σερί θετικά αποτελέσματα.

“Θεωρώ ότι κάναμε σπουδαία δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι, πάρα πολύ καλή και πολύ συγκεντρωμένη. Νομίζω ότι αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η τελική διαφορά δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει πραγματικά τις διαφορές των δύο ομάδων, η Κύμη βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, ενώ εμείς ήμασταν σε πολύ καλή.

Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης σε κομμάτια του παιχνιδιού και νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην Κύμη και στον κόουτς Καστρίτη”, τόνισε αρχικά.

Για τα πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: “Αυτό είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Τα παιδιά μας δεν έχουν αφομοιώσει ακόμα πλήρως κάποια πράγματα, δεν τα έχουν κάνει συνήθεια τους. Έχουμε όμως πολύ καλό κλίμα, προσπαθούν όλοι προς την κατεύθυνση της ομαδικότητας, προσπαθούν ο πιο δυνατός μυς να είναι το μυαλό τους και σήμερα προσπάθησαν πολύ και έκαναν ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είμαστε μια ομάδα με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έχω την εμπειρία για να μην αποπροσανατολιστούμε, αφού την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς για το Κύπελλο. Η Κύμη έχει ένα πλεονέκτημα και εμείς ένα μειονέκτημα. Αναφέρομαι στον αθλητικό εγωισμό που έχουν όλοι οι αθλητές, που δημιουργεί κίνητρο αυτήν την στιγμή για την Κύμη, ενώ εμείς κινδυνεύουμε να εφησυχάσουμε. Κάθε ματς όμως είναι ξεχωριστό, το μπάσκετ είναι ένα άθλημα δράσης αντίδρασης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…