Κεντρική Γυναίκες Παυλοπούλου: “Do or die στην Πολωνία, αγαπημένος μου ο Σπανούλης”

Παυλοπούλου: “Do or die στην Πολωνία, αγαπημένος μου ο Σπανούλης”

pavlopoulou

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Βίσλα Κρακοβίας, καθώς πέτυχε το μεγάλο σουτ της ισοφάρισης (63-63) στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, η νεαρή γκαρντ των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τελευταίο σουτ: «Μπορούσαμε και θα έπρεπε να νικήσουμε και να πάρουμε μία καλύτερη διαφορά. Η Βίσλα δεν εμφανίστηκε έτοιμη, αλλά κι εμείς αντίστοιχα δεν ήμασταν τόσο καλές όσο θα έπρεπε. Όσο για το τελευταίο σουτ ήταν μια καινούρια επίθεση κι εγώ προσωπικά δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Είπαμε να βρούμε ένα καλό, ανοιχτό σουτ. Δεν είπαμε για τρίποντο ή δίποντο».

Για την επιστροφή από τις ΗΠΑ στον Ολυμπιακό: «Είναι απίστευτος αυτός ο τελευταίος μήνας. Γεμάτος συγκινήσεις. Μία με την Εθνική Ομάδα, καθώς ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με τη Γυναικών και φτάσαμε να παίζουμε στη μεγαλύτερη διοργάνωση, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και κατάφερα να βοηθήσω και την ομάδα, οπότε για μένα ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Πήρα πολλά πράγματα και ελπίζω να τα βάλω κι εδώ με τον Ολυμπιακό».

Για τον αγώνα στο ΣΕΦ: «Είναι φανταστικό να παίζεις εδώ στο ΣΕΦ. Κάποιες φορές ερχόμουν και στο γήπεδο, γιατί είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα. Προπονήσεις κάναμε εδώ πριν από μια εβδομάδα. Μου είπε η Κατερίνα Σωτηρίου «φτάσαμε να δούμε και το όνομά μας στο πίνακα εδώ στο ΣΕΦ».

Μία από τις φανέλες των ανδρών ποια θα ήταν; «Ο αγαπημένος μου ο Βασίλης Σπανούλης Παίζουμε και την ίδια θέση…»

Για την ρεβάνς: «Πρέπει να κοιτάξουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Είναι ένα καινούριο ματς που ξεκινάει από το μηδέν και δεν μπορούμε να μεταφέρομε τίποτα από το σημερινό. Είναι ένα παιχνίδι «do or die», οπότε θα τα δώσουμε όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…