Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: ”Να βελτιώσουμε τα λάθη και να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια”

Πασκουάλ: ”Να βελτιώσουμε τα λάθη και να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια”

pasqual langford thomas

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για αυτά που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο των ”πρασίνων” για την παρουσία τους στο Μόναχο και εξέφρασε την ανάγκη να τους το ανταποδώσει.

Αναλυτικά όσα είπε: ” H εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καλά. δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Στην Euroleague, αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν κερδίζεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των λαθών μας. Είχαμε 17 χθες, πρέπει να ελέγξουμε και την άμυνά μας στο τρανζίσιον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο ριμπάουντ. Τα βασικά πράγματα μας κόστισαν χθες», και συνέχισε λέγοντας: ”Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη όταν παίζεις εκτός έδρας. Γενικά, παλέψαμε, η νοοτροπία μας ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για τη νίκη”.

Για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι σχολίασε:Κάνει εξετάσεις, θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Πρέπει να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια. Είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση αλλά όλοι οι φίλαθλοί μας ξέρουν πως είναι δύσκολο να παίξεις δύο παιχνίδια μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ειδικά όταν έχει προηγηθεί ήττα”.

Ενώ κλείνοντας μίλησε για τους οπαδούς του ”τριφυλλιού”:Ήταν φανταστικό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, τους ευχαριστούμε. Είναι τρομερό αυτό που κάνουν για εμάς, πρέπει να ανταποδώσουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Οφείλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στη Γκραν Κανάρι και να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…