Κεντρική Elite League Παππάς: “Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε”

Παππάς: “Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε”

sklivas mitrovic pappas kavala

Εντός έδρας ήττα για την Καβάλα στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι για την Α2, με το αρνητικό αποτέλεσμα να οδηγεί στην απομάκρυνση του Λούκα Μίτροβιτς.  Ο Πρόεδρος της Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς, σε δηλώσεις του μίλησε για την λύση της συνεργασίας με τον παίκτη, την ήττα από το Πευκοχώρι και αναφέρθηκε και στο αν υπάρχει θέμα προπονητή και ενδεχόμενο μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Για τη λύση της συνεργασίας με τον Μίτροβιτς: “Πιστεύαμε ότι βάση αυτών που είχε δείξει στο Σέρβικο πρωτάθλημα της Α1 ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει η Ελληνική Α2. Του δώσαμε πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να έχουμε την οδυνηρή ήττα από το Πευκοχώρι, χωρίς να είναι αυτός αποκλειστικά υπεύθυνος. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Δεν ήταν καλός και στην Καστοριά αλλά και σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν στη σκέψη μας μετά το ματς στην Καστοριά. Ηταν μια πολύ κακή ήττα με το Πευκοχώρι όπου έφταιξαν και άλλα πράγματα.  Μίλησα σε όλους τους παίκτες την Κυριακή και τους είπα ότι αδικούν τον εαυτό τους. Τουλάχιστον να παίζουμε μπάσκετ με ενέργεια και πάθος”

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: “Μπορούμε μέχρι τον Φεβρουάριο να αλλάξουμε τον κοινοτικό.  Δεν θα κάνουμε κάτι βιαστικά γιατί μετά δεν μπορείς να κάνεις άλλη αλλαγή. Πρέπει να βρούμε κάτι που να αξίζει και όχι κάτι που να μην κάνει τη διαφορά. Θέλουμε κάτι που να κάνει τη διαφορά.  Πιθανόν να βρούμε και έναν παίκτη Έλληνα που πιθανόν να μας προσθέτει αυτό που λείπει από την ομάδα αυτή τη στιγμή, την εμπειρία. Μιλάμε για μεταγραφές καλές και όχι ότι προκύψει. Προσπαθούμε να βρούμε κάτι που να  κάνει τη διαφορά”

Για την ήττα με το Πευκοχώρι: “Έκαναν βόλτες κάποιοι παίκτες. Είμαστε στη φάση της ανασυγκρότησης. Είδα το βίντεο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τους μίλησα την άλλη μέρα. Στεναχωρήθηκα για τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και μας έχει βοηθήσει. Εχει πάρει τόσα πολλά διαρκείας.  Δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορεί κάποιος όταν χάνει να ρωτάει τι καιρό θα κάνει αύριο για να πάει για μπάνιο.  Η Καβάλα δεν διατίθεται για τουρισμό.  Όποιος δεν σέβεται τους φιλάθλους, τη διοίκηση,  τον κόσμο, τους προπονητές δεν θα παραμείνει στην ομάδα.  Τα ξεκαθαρίσαμε αυτή τη στιγμή. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε. Ο χρόνος υπάρχει αλλά πρέπει να υπάρχει και μυαλό”

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: “Κοιτάξτε το είπε και ο ίδιος ο κόουτς. Ανέλαβε την ευθύνη ο ίδιος. Δεν κοιμήθηκα μετά το ματς. Ο προπονητής είναι Καβαλιώτης και είπε ότι φταίει ο ίδιος. Δεν είμαι της λογικής ότι όταν ένας κάνει 99 καλά και 1 κακό, πρέπει να του παίρνουμε το κεφάλι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.  Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους και όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Πιστεύω ότι θα ανασυνταχθούμε και θα δείξουμε αυτό που αναμένει ο κόσμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…