Κεντρική Basket League Παπαγιάννης: “Σεβασμός στο Ρέθυμνο”

Παπαγιάννης: “Σεβασμός στο Ρέθυμνο”

44987633 2410002089041290 4508154818145026048 n

Στο προσωπικό του blog έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης και αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα. Έγραψε πως δεν πρέπει η ομάδα να στέκεται σε αγώνες που πέρασαν αλλά να μαθαίνει από τα λάθη της, ενώ για τον αγώνα με το Ρέθυμνο για την Α1 δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σεβαστεί την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Σεβασμός στο Ρέθυμνο

Την Παρασκευή κάναμε μία «κακή» ήττα στον… μαραθώνιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να πάρει μία μεγάλη διαφορά. Στην επανάληψη, παίξαμε κατά μεγάλο βαθμό βάσει του πλάνου μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, όχι όμως και να κερδίσουμε τον αγώνα που ήταν και ο στόχος μας. Η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να μην παρουσιάσουμε ξανά εικόνα ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Όπως έχω αναφέρει και στα προηγούμενα blog, με αυτό το τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν έχουμε το δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι το προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα της Κρήτης, αφού έχει μετατραπεί σε μια σταθερή «δύναμη» στην Basket League.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσει και θα βρει τον δρόμο του. Απέναντί τους επιβάλλεται να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακολουθώντας το πλάνο μας να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…