Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: ” Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ”

Παντελάκης: ” Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ”

pantelakis

Για το παιχνίδι Κυπέλλου(Β Φάση, 20/10, 14.30) με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης , τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο www.olympiacossfp.gr:

”Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουν τη νίκη παίζοντας και καλό μπάσκετ. 

Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα δούμε την Ευρώπη και τα παιχνίδια που ακολουθούν για εκεί. Έχουμε δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού συνδυάζοντάς την και με όμορφο θέαμα για τον κόσμο μας”. 

Η αποστολή  για τον αγώνα  αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…