Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών”

Παντελάκης: “Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών”

Giorgos Pantelakis

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός με την νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι “Ερυθρόλευκες” δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, παίζοντας ωραίο μπάσκετ και πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

“Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς. Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δηλώσεις έκανε και η Τζέσικα Τόμας, η οποία ανέφερε:

“Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε, όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας, αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…