Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: ”Δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη”

Παντελάκης: ”Δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη”

Giorgos Pantelakis

Ικανοποιημένος από την δουλειά της ομάδας του, γνωρίζοντας την δυσκολία να αντιμετωπίζεις την περσινή φιναλίστ Σοπρόν εκτός έδρας αλλά και πεπεισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης.

Οι ”ερυθρόλευκες” θα αντιμετωπίσουν την Σοπρόν στην Ουγγαρία (Πέμπτη 01/11, 19:00), με τον κόουτς Παντελάκη να δηλώνει: ”Αντιμετωπίζουμε την Sopron για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Είναι μια ομάδα που είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Ένα σύνολο που το έχουμε μελετήσει πολύ καλά και έχουμε δουλέψει πάνω στα ατού του. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς όμως εμείς από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και οι προπονήσεις μας είναι σε υψηλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ματς για να το διεκδικήσουμε με στόχο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη”.

H Εβίνα Σταμάτη από την μεριά της τόνισε: ”Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση  με αυτό με την Fenerbahce. Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο ματς, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να φύγεις με το θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι η Sopron έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, γεγονός που αποδεικνύει και τη δυναμική της ως ομάδα. Πάντως εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% μας στο παρκέ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ουγγαρία”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα:

Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Χριστίνα Λίτση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…