Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα των μικρών ηλικιών

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα των μικρών ηλικιών

euroleague neon

Στο Adidas Next Generation Tournament θα πάρουν μέρος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 32 ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους και οι ηλικίες των παικτών θα είναι κάτω των 18.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα προκριματικά είναι το Βελιγράδι, το Μόναχο, η Βαλένθια και το Κάουνας. Οι “Ερυθρόλευκοι”βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τσεντεβίτα, την Φενέρμπαχτσε, την Mega Bemax Βελιγραδίου, την Ολίμπια Λουμπλιάνα, την Σπαρς Σαράγεβο και την Ουμάνα Ρέγερ Βενέτσια, με τα προκριματικά να γίνονται στις 22-24/2/2019 στο Βελιγράδι. Στο Μόναχο θα αγωνιστούν οι “Πράσινοι” 25-27/1/2019 με αντιπάλους τις  Ρεάλ Μαδρίτης, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Φράπορτ Σκαϊλάινερς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν και Ράτιοφαρμ Ουλμ.

Στους άλλους δύο ομίλους:

Στην Βαλένθια στις 28-30/12/2018 θα αγωνιστούν η Μπανταλόνα, η Βιλερμπάν, η Εστουδιάντες, η Λούντβιχσμπουργκ, η USK Πράγας και η Βίρτους Μπολόνια, ενώ στις 8-10/2/2019 στο Κάουνας θα αγωνιστούν η Ζαλγκίρις, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η CFBB Παρί, η Ρίτας Βίλνιους, η DBA Κοπεγχάγης, η Λοκομοτίβ Κούμπαν, η Στελατζούρα Ρόμα και η Τόρονς Βίθενς Λ’ Οσπιταλέτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…