Κεντρική Γ' Εθνική Όλος ο Απόλλων Καλαμαριάς μια “οικογένεια”! Δείπνο μετά το φιλικό

Όλος ο Απόλλων Καλαμαριάς μια “οικογένεια”! Δείπνο μετά το φιλικό

Στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο επίσημο ματς με τον ΒΑΟ, ο Απόλλων Καλαμαριάς “έπιασε” πολύ καλή απόδοση απέναντι στον ΓΑΣ Μελίκης. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης, όλη η ομάδα δείπνησε φανερώνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια “οικογένεια” λειτουργώντας μέσα σε απόλυτη ενότητα. Την Τετάρτη (10/10) μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τον ΓΑΣ Μελίκης, σύσσωμη η ομάδα του Απόλλωνα (οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, όλο το σταφ και τα στελέχη της ομάδας) δείπνησε στο εστιατόριο “Βαρελάκια”. Λίγο πριν το τέλος του δείπνου ο εκ των υπευθύνων του τμήματος, Παναγιώτης Βαφειάδης μεταξύ άλλων τόνισε προς τους καλαθοσφαιριστές:

“Όπως σας βλέπω εδώ μια παρέα, έτσι να παραμείνετε ως το τέλος. Αυτό είναι το 50% της επιτυχίας”. Στους παίκτες, επίσης, μίλησε ο έφορος της ομάδας, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης, ο general manager, Θάνος Γιαννικόπουλος, ο κόουτς, Δημήτρης Καραμιχάλης αλλά και ο αρχηγός, Θοδωρής Κουκουλίδης. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό μεταξύ των παρευρισκομένων και μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως η ομάδα θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη αξιοποιώντας κατάλληλα τα εφόδια που έχουν δοθεί στους καλαθοσφαιριστές, με την άρτια οργάνωση που έχει πλέον ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς ευχαριστεί το εστιατόριο “Βαρελάκια” για την “ζεστή” υποδοχή και την άψογη εξυπηρέτηση.

*Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και τα φύλλα αγώνα των παιχνιδιών των ομίλων της Γ΄ Εθνική…