Κεντρική NBA Οι Κινγκς “χάλασαν” την πρεμιέρα του Γουέστμπρουκ! (vids)
NBA

Οι Κινγκς “χάλασαν” την πρεμιέρα του Γουέστμπρουκ! (vids)

westbrook

Σε ένα ματς που παίχτηκε σε φρενήρη ρυθμό, οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Οκλαχόμα, νικώντας με 130-122 κι υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 3η σερί ήττα τους για φέτος! Η “αρμάδα” του Ράσελ Γουέστμπρουκ παραμένει χωρίς νίκη, πέφτοντας στο 0-3 για πρώτη φορά από τότε που το franchise μετακόμισε στη σημερινή του τοποθεσία.

Ο “Westbeast”, βέβαια, φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του στο πρώτο του παιχνίδι για την τρέχουσα σεζόν, καθώς βρισκόταν στα “πιτς” εξαιτίας της αρθροσκόπησης που υπεβλήθη τον Σεπτέμβριο. Με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Γουέστμπρουκ επέστρεψε στις γνώριμες στατιστικές του γραμμές αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αναχαιτίσει την πολυπρόσωπη παρουσία της επίθεσης των Κινγκς.

Ειδικότερα, οι Κινγκς σούταραν με 54.9% στα σουτ εντός πεδιάς, πήγαιναν συχνά στη γραμμή των βολών (21/28) και μοίρασαν 28 ασίστ για 17 λάθη ενώ αντιστάθηκαν σθεναρά στην αντεπίθεση των Θάντερ, αφού είχαν προηγηθεί ακόμη και με 17 πόντους στα μέσα της 3ης περιόδου.

Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ιμάν Σάμπερτ με 26 πόντους και 4/7 τρίποντα ενώ τον ακολούθησε ο Ντι’Άαρον Φοξ με 22 πόντους, καθώς και 10 ασίστ. Συνολικά 7 παίκτες των “βασιλιάδων” είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ, στην αντίπερα όχθη, ο Πολ Τζορτζ ήταν ο “διόσκουρος” του Γουέστμπρουκ με 29 πόντους και 10/18 σουτ.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…