Κεντρική Γ' Εθνική Οι… ελπίδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Οι… ελπίδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς γίνεται πολλή και εξαιρετική δουλειά, με προπονητές που έχουν εμπειρία να επιβλέπουν αλλά και να βελτιώνουν τους νεαρούς της ομάδας. Ο σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου οι “μικροί” του Απόλλωνα να εξελιχθούν ως παίκτες και γενικότερα δίνεται μεγάλο βάρος σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα (ακαδημίες, παιδικό, εφηβικό).

Οι νεαροί Λευτέρης Ανδρεάδης, Γιώργος Τσαματάνης και Βασίλης Πέππας συμμετείχαν στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος και αποτελούν τις… ελπίδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς όσον αφορά το μέλλον (σ.σ. όλοι τους είναι γεννημένοι το 2001).Ο Ανδρεάδης είναι πόιντ γκαρντ και αυτή είναι η δεύτερη χρονιά του στον Απόλλωνα, ο Τσαματάνης παίζει από τις θέσεις “3” έως “5” και εντάχθηκε στην ομάδα από τα 13 του χρόνια ενώ ο Πέππας που παίζει κι αυτός από τις θέσεις “3” έως “5”, είναι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς από τα 9 του χρόνια. Ο Κώστας Κεσίδης παράλληλα με την θέση του βοηθού προπονητή στο ανδρικό τμήμα, είναι πρώτος κόουτς στο εφηβικό τμήμα της ομάδας στο οποίο αγωνίζονται οι τρεις παίκτες που θεωρούνται πολύ ταλαντούχοι.

Για τους συγκεκριμένους νεαρούς, ο κ. Κεσίδης δήλωσε στο mgskapollon.gr: “Ο Ανδρεάδης παίζει στη θέση του πλέι μέικερ και είναι καλός χειριστής της μπάλας. Αποτελεί τον ‘εγκέφαλο’ της ομάδας. Είναι ουσιαστικά η προέκταση του προπονητή μέσα στο γήπεδο. Είναι ακούραστος, πάντα έτοιμος και παίκτης με ενέργεια. Ο Τσαματάνης είναι η ψυχή και η καρδιά της ομάδας. Αυτός που τους γνωρίζει όλους, ξέρει όλες τις διαδικασίες… Είναι στην ομάδα από μικρός.

Είναι ψηλό παιδί, έχει ύψος 1.95 και μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και κυρίως έχει προσωπικότητα… Έχει όλους μαζί τους παίκτες κάτω από τα φτερά του. Ο Πέππας αποτελεί την κολόνα της ομάδας. Είναι ψηλό παιδί, είναι 2 μέτρα. Μπορεί, επίσης, να κάνει κι αυτός πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Στηρίζουμε πάνω του πολλά πράγματα ως ομάδα την φετινή χρονιά και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται άψογα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στο Δίον Κυπαρισσίας ο Βασίλης Μίχος

Στο Δίον Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος σέντερ θα κα…