Κεντρική Elite League Ο Τζήμας, η συσπείρωση και η συμπαράσταση του Μπουρούση

Ο Τζήμας, η συσπείρωση και η συμπαράσταση του Μπουρούση

Κατά κοινή ομολογία η εποχή που οι λεφτάδες έμπαιναν στο μπάσκετ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Αλλωστε, τα χρήματα του ενός δεν φέρνουν την ευτυχία.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Καρδίτσα, που είναι μια πόλη, μια ομαδα. Ολα αυτά χάρη στην αγάπη του Χρήστου Δεληγιάννη, που έχει συσπειρώσει χορηγικά και ανθρώπινα την ομάδα, φέρνοντας την θεσσαλική πόλη στον μπασκετικό χάρτη.

Στο τιμόνι είναι ο μετρ σε ανόδους στην Α1, Γιάννης Τζήμας, ο οποίος δέχθηκε να αναλάβει το προπονητικό κομμάτι. “H Καρδίτσα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης οικογένειας. Υπάρχει μέτρο και αγάπη για το άθλημα, δεν ξεφεύγουμε στα όρια που υπάρχουν και σκοπός είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η έδρα μας είναι πάντα γεμάτη και θέλουμε να πηγαίνουμε αγώνα με αγώνα. Εχω περάσει από πολλές ομάδες και γνωρίζω ποια στοιχεία σου εγγυόνται υγεία. Πολύ σημαντική η παρουσία της οικογένειας Δεληγιάννη. Προχωράμε, πετύχαμε μια σημαντική νίκη με σκοπό το καλύτερο πλασάρισμα”, τόνισε στο ebasket.gr ο Θεσσαλός κόουτς.

Να σημειωθεί πως η Καρδίτσα έχει δώσει 400 διαρκείας, περιμένει νέο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 2000-2500 θεατών και έχει για μόνιμο πρεσβευτή τον Γιάννη Μπουρούση. Με λίγα λόγια, έχει όλες τις συνθήκες, για να αποτελέσει μια σταθερή αναφορά στο ελληνικό μπάσκετ, αργά και σταθερά, τα επόμενα έτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…