Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ο Μίλαν Γκούροβιτς ξανά στο “Α.Παπανδρέου”!

Ο Μίλαν Γκούροβιτς ξανά στο “Α.Παπανδρέου”!

gurovic

Το Περιστέρι δεν ξεχνάει το παρελθόν του και στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό θα τιμήσει ακόμη έναν παίκτη, που αγωνίστηκε στην ομάδα. Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί ο Μίλαν Γκούροβιτς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου για πέντε συνεχείς σεζόν (1993-1998).

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola, επιθυμώντας να τιμήσει αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του Γ.Σ.Π., ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο (20/10) στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό (3.45 μμ) θα τιμήσει τον Μίλαν Γκούροβιτς! 

Ο 42άχρονος, σήμερα, Μίλαν, αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για πέντε συνεχείς σεζόν (1993-1998) αποτελώντας έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών στη μακρόχρονη Ιστορία του Συλλόγου. Ο Μίλαν Γκούροβιτς πέρα από τον Γ.Σ.Π., αγωνίστηκε και στις: Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ, Μάλαγα, Μπανταλόνα, Παρτίζαν, Ερυθρό Αστέρα και Γαλατάσαραϊ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας/Μαυροβουνίου που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ινδιανάπολη το 2002 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας το 2001!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…