Κεντρική NBA Ο Μαριάνοβιτς έδωσε… άλλη διάσταση στη νίκη των Κλίπερς (vid)
NBA

Ο Μαριάνοβιτς έδωσε… άλλη διάσταση στη νίκη των Κλίπερς (vid)

boban marjanovic 1

Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς διαθέτουν μία από τις 5 χειρότερες άμυνες του NBA στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η απουσία του Ντουάιτ Χάουαρντ δημιουργεί “τρύπα” στη γραμμή ψηλών, δίχως να υπάρχει κάποιος αξιόπιστος σέντερ στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είχαν “καθαρίσει” την υπόθεση-νίκη από πολύ νωρίς, έχοντας μόνιμη διαφορά άνω των 20 πόντων από τα τέλη της 3ης περιόδου κι έπειτα.

Τα “σημάδια” αυτά προδιαθέτουν για ένα πράγμα: Τη δυναμική είσοδο στο παρκέ του απόλυτου “γίγαντα” του NBA, που δεν είναι άλλος από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς!

Ο Σέρβος σέντερ έκανε την εμφάνισή του στο garbage time του αγώνα, δηλαδή όταν ο τελικός νικητής είχε ήδη καθοριστεί και φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: Να γεμίζει τη στατιστική του γραμμή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αξιοποιώντας στο έπακρο τα 223 εκατοστά του.

Συγκεκριμένα, ο Μαριάνοβιτς είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 τάπες σε μονάχα 11 λεπτά συμμετοχής, με 6/7 σουτ και 1/1 βολή! Χάρη στο παιχνίδι του στο ποστ, στα πικ-εν-ρολ και στα φόλοου, ο παίκτης-ατραξιόν των Κλίπερς κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και να δώσει έξτρα ενδιαφέρον σε ένα “τελειωμένο” ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειαζόταν καν να πραγματοποιήσει κάποιο άλμα στις προσπάθειές του…

Τα highlights του Μαριάνοβιτς (μέχρι και τρίποντο δοκίμασε στο 1:12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…