Κεντρική NBA Ντέρικ Ρόουζ: “Άλλοι στη θέση μου θα είχαν αποσυρθεί”
NBA

Ντέρικ Ρόουζ: “Άλλοι στη θέση μου θα είχαν αποσυρθεί”

y44

Στο “theundefeated.com” μίλησε ο Ντέρικ Ρόουζ με βασικό θέμα συζήτησης τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, που έχει αντιμετωπίσει. O point guard των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει, για να  επιστρέψει και πως άλλοι θα είχαν αποσυρθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης:

“Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Εγώ πρέπει να καταλάβω ποιος είμαι και για τι αγωνίζομαι. Έβαλα τα πράγματα σε προτεραιότητα. Οι περισσότεροι θα είχαν αποσυρθεί. Δεν έχω χρόνο να είμαι καταστροφικός. Αυτό που κάνω τώρα είναι η ιστορία στον δικό μου κόσμο. Γνωρίζω την σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Οπότε, για όσο είμαι εκεί, θα έχω τον ρόλο του να είμαι ηγέτης σε αυτούς τους νέους τύπους, να είμαι παράδειγμα και να διατηρώ την ευτυχία μου.

Ο κόσμος που ήταν ενοχλημένος μαζί μου το έκανε γιατί ήθελε να με βλέπει να σκοράρω. Το καταλαβαίνω. Είσαι νευριασμένος γιατί παίζω με ένα συγκεκριμένο στυλ που σου αρέσει να παρακολουθείς και εσύ θέλεις να με δεις εκεί έξω. Πρέπει να γνωρίζεις ποιος είσαι. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν και να επιστρέψουν και μένουν πιασμένη στην προπαγάνδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…