Κεντρική Γυναίκες Νικολοπούλου: “Ακόμα προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, είναι κάτι καινούριο για μας”

Νικολοπούλου: “Ακόμα προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, είναι κάτι καινούριο για μας”

4594799 1

Στην Ουγγαρία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει την Σόπρον (1/11, 19:00). Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε η Αγγελική Νικολοπούλου και μίλησε για το παιχνίδι με την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Αναφέρθηκε επίσης και στο πρώτο παιχνίδι με την Φενέρ και τα λάθη που έκανε η ομάδα, ενώ τόνισε πως η ομάδα προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα καινούριο παιχνίδι για μας. Η Σόπρον είναι μία ομάδα που είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα πιο έμπειρη από εμάς στη διοργάνωση. Δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες για να δούμε τις αδυναμίες της και να μπορέσουμε την Πέμπτη  να σταματήσουμε τα επιθετικά της ατού. Θέλουμε να περιορίσουμε μέσα από την άμυνά μας το παιχνίδι που τους αρέσει να παίζουν, αλλά και εμείς να βρούμε επιπλέον λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι.

Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνά μας. Στο ματς με την Φενέρ δεν ήμασταν καλοί εκεί, όπως και στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ όπου είχαμε πρόβλημα. Πρέπει να βάλουμε σίγουρα περισσότερο πάθος και ενέργεια μέσα στο παιχνίδι μας, από ότι στο προηγούμενο ματς στην EuroLeague. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης στην Ουγγαρία και να εστιάσουμε στην αμυντική μας λειτουργία. Η Σόπρον είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, μετά την πρόκρισή μας στην διοργάνωση στα ματς με την Βίσλα. Είναι τα συνεχόμενα ταξίδια που έχουμε, ενώ πρέπει να συνδυάσουμε την Ελλάδα με τα παιχνίδια στην EuroLeague. Είναι κάτι καινούριο για μας αλλά κάθε μέρα το τεχνικό τιμ προσπαθεί να μας έχει έτοιμες για κάθε αναμέτρηση που ακολουθεί. Κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται όλες μας στην προπόνηση για να προετοιμαστούμε και εμείς όσο καλύτερα γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…