Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: “Όποιος και να έρθει θα παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε”

Μπλατ: “Όποιος και να έρθει θα παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε”

mplat

Δηλώσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μακάμπι έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ισραηλινός μίλησε για την δυσκολία του παιχνιδιού και για την φημολογία ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ο Ουίλμπεκιν. Επίσης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η Μακάμπι στην καριέρα του και έκανε αναφορά στην πρόσφατη ήττα των “ερυθρολεύκων” από την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια στην Euroleague. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε σωστά μετά την ήττα από την Αρμάνι και να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ματς. Η Μακάμπι έχει πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα. Μεγάλα μεγέθη και σημαντικό βάθος στο ρόστερ. Γνωρίζω την ομάδα και τους παίκτες πολλά χρόνια. Θα είναι ένα δύσκολο match up, πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις παραμέτρους για να κερδίσουμε”

Για τον Ουίλμπεκιν: “Υπάρχει μία ελληνική παροιμία από την Ιλιάδα. “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”. Πρέπει να ακούμε από ποιον προέρχεται μία είδηση, από αυτόν εξαρτάται. Δεν δίνω σημασία. Όποιος και να έρθει θα παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε κόντρα σε μία πολύ ισχυρή επιθετικά ομάδα”.

Για την Μακάμπι και τον κόσμο: “Ήταν 9 χρονιά σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου. Έχω βρεθεί στο παρελθόν αντίπαλος με την Μακάμπι. Αρκετά παιχνίδια φιλικά και επίσημα. Είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Έτσι πρέπει να κάνεις, να είσαι αφοσιωμένος.  Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Να αγαπάς αυτό που είσαι.

Είμαι απογοητευμένος που δεν κάναμε μία καλύτερη εμφάνιση για τον κόσμο. Εξαντλήσαμε την ενέργειά μας μετά από 2.5 περιόδους. Δεν έγινε από έλλειψη διάθεσης αλλά λόγω κούρασης. Είχαμε πολλά λάθη. Ο αντίπαλος σούταρε καλύτερα από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …