Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: ”Είμαι τυχερός και χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό”, στο ”focus” της Euroleague(vid)

Μπλατ: ”Είμαι τυχερός και χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό”, στο ”focus” της Euroleague(vid)

davied blatt

Με τον Ντέιβιντ Μπλατ επέλεξε να ασχοληθεί η Euroleague, κάνοντας ”focus’‘ και ετοιμάζοντας ένα πολύ ωραίο βίντεο. Δείτε μεταξύ άλλων να μιλάνε για τον προπονητή τους ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο προπονητής των ”ερυθρολεύκων” δήλωσε: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετική. Θέλω να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ. Είναι ένα μέρος που μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου και θέλω να πετύχουμε”, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είπε:”Ο κόουτς Μπλατ είναι εξαιρετικός, όλοι τον ξέρουν. Μεγάλη εμπειρία, σπουδαία αποτελέσματα όπου κι αν δούλεψε. Θέλουμε να μάθουμε από αυτόν και να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του”.

Από την μεριά του ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε: ”Είναι μία ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε με έναν σπουδαίο προπονητή και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό φέτος”.

Δείτε το βίντεο της Euroleague:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…