Κεντρική NBA Μπάτλερ και Τάουνς ένωσαν -επιτέλους- τις δυνάμεις τους! (vids)
NBA

Μπάτλερ και Τάουνς ένωσαν -επιτέλους- τις δυνάμεις τους! (vids)

butler towns

Η κατάσταση στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με πάμπολλα κοσμητικά επίθετα. Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει ζητήσει ανταλλαγή εδώ και σχεδόν 1 μήνα, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς αγωνίζεται σαν να μην έχει το παραμικρό κίνητρο ενώ έχει αναπτυχθεί και φημολογία περί… μπλεξίματος της κοπέλας του Τάουνς με τον Μπάτλερ! Αν προστεθούν κι ορισμένα “αστεία” σκηνικά στις προπονήσεις, τότε ολοκληρώνεται η εικόνα.

Για πρώτη φορά εντός της τρέχουσας σεζόν, όμως, οι Τάουνς και Μπάτλερ βρέθηκαν στην ίδια σελίδα κι έκαναν υπέροχα πράγματα, διαλύοντας την -ούτως ή άλλως- ευάλωτη άμυνα των Λος Άντζελες Λέικερς. Χάρη στους δύο σταρ, οι Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν οριακά με 124-120, στη μόλις 2η νίκη τους.

Από τη μία, ο Τάουνς τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 τάπες ενώ είχε 7/18 σουτ κι 8/8 βολές σε 32 λεπτά συμμετοχής! Ο “KAT” εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Λέικερς “βυθίζονταν” προς το καλάθι κάθε φορά που βρισκόταν έξω από τη γραμμή των 7.25 (3/6 τρίποντα), έδωσε “μάχες” κάτω από το καλάθι ενώ έδωσε πάσες ακριβείας στους συμπαίκτες του.

Τα highlights του Τάουνς

https://www.youtube.com/watch?v=FJOi221HSd4

MVP του αγώνα, όμως, ήταν ο εξαιρετικός Μπάτλερ. 32 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες έγραψε η στατιστική του με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (12/20 σουτ, 2/2 βολές). Το παιχνίδι του Jimmy Buckets μεταφέρθηκε πιο μακριά από το καλάθι, με το χέρι του να “ζεματάει” στην 4η περίοδο, όπου σημείωσε τα 5 από τα 6 τρίποντά του! Αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν η “βόμβα” με 18.8” πριν από το τέλος, η οποία διαμόρφωσε το 122-117 και καθόρισε οριστικά τον νικητή.

Τα highlights του Μπάτλερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…